logo
ERASMUS OFİSİ
Bursa'ya Ulaşım

Bursa'ya varış:

1. Yeni İstanbul Havalimanından otobüsle ulaşım: İstanbul Havalimanı terminalinden Bursa'ya düzenli olarak otobüs seferleri bulunmaktadır. 2 saat 15 dakika süren yolculuğun ardından Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminaline ulaşabilirsiniz. Şehir merkezine otobüs ya da (sarı) taksi ile gidebilirsiniz. Taksi ücreti 150 ila 200 TL civarındadır.


2. Yeni İstanbul Havalimanından feribot ile ulaşım: İstanbul havalimanı terminalinden Yenikapı'ya taksi ya da otobüs ile ulaşabilirsiniz. 

Yenikapı'dan Mudanya-Güzelyalı'ya sıklıkla giden (Bursa) İstanbul Deniz Otobüsleri'ne (İDO) binebilirsiniz. Hareket saatleri çizelgesi için www.ido.com.tr web-sayfasını ziyaret edebilir ve online bilet alabilirsiniz. Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerin iptal edilebileceğini, bu tip durumlarda duyuruların yine aynı sayfadan yapıldığını unutmayınız.

Güzelyalı Feribot İskelesine ulaştığınızda şehir merkezine ulaşmak için sarı otobüslere binip EMEK metro durağına ulaşabilirsiniz. Emek metro durağından şehrin istediğiniz yerine metro ile ulaşabilirsiniz.


3. Sabiha Gökçen Havalimanından: Havalimanı terminal çıkışının karşısında bulunan Burulaş BBBUS yazıhanesinden otobüs bileti alıp, 75 dakikalık yoluculuğun ardından Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminaline ulaşabilirsiniz. Şehir merkezine otobüs ya da (sarı) taksi ile gidebilirsiniz. Taksi ücreti 150 ila 200 TL civarındadır.

Yeni İstanbul Havalimanından ya da Sabiha Gökçen Havalimanından Bursa'ya ulaşmak için aşağıdaki web sitesinden sefer saatlerine bakabilir, online bilet alabilirsiniz.

bus.burulas.com.tr


Sizleri Bursa'da ağırlamaktan mutluluk duyarız.