logo
ERASMUS OFİSİ
Erasmus+ Koordinatörlüğümüz tarafından Erasmus+ Bölüm Koordinatörleri Toplantısı gerçekleştirildi.


Bursa Teknik Üniversitesi Erasmus+ Koordinatörlüğü tarafından 12.09.2024 tarihinde Üniversitemiz Mimar Sinan Yerleşkesi Ali Sürmen Salonda gerçekleştirilmiştir.


Toplantı Erasmus+ Kurum Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Hilal YILDIRIR KESER’in açılış konuşmasının ardından Erasmus+ kapsamındaki son değişiklikler ve mevcut projeler ile ilgili bilgilendirme yapmasıyla başladı. Prof. Dr. Hilal YILDIRIR KESER, KA131 proje bütçesinin geçtiğimiz yıla oranla iki kat arttığını, KA171 kapsamında hibe alan proje sayısı bakımından Türkiye’de 2. Sırada yer aldığımızı vurguladı. Bunlara ek olarak, bir Konsorsiyum projesinin yürütücüsü ve bir Konsorsiyum projesinin ortağı olmaktan üniversitemiz adına son derece mutlu olduğunu dile getirdi.


Daha sonra programa; Dış İlişkiler Ofis Personelimiz Öğr. Gör. Aline SARIYILDIZ öğrenim hareketliliği, staj hareketliliği ve intibak işlemleri konusunda ayrıntılı sunumunu gerçekleştirdi. Hareketliliklerde hayati öneme sahip olan “İkili Anlaşmaların” önemini vurgulayan Öğr. Gör. Aline SARIYILDIZ, hibe artışlarında anlaşma sayısının önemine dikkat çekti. Akabinde, Öğr. Gör. Ali KILIÇ Personel Hareketlilik süreçleri ve KA171 programı hakkında detaylı bilgi paylaştı.


Üniversitemizin bünyesinde bulunan Erasmus+ Bölüm koordinatörleri ve bölüm intibak komisyon üyelerinin katılımlarıyla ilgi gösterdiği toplantımız, sorulan soruların yanıtlanması ile sonlandırıldı.

12 Eylül 2024