ERASMUS OFİSİ
Erasmus+ KA171-2023 Sözleşme Personel Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği İlanı

Üniversitemiz Erasmus+ KA171-2023 Sözleşme Personel Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında başvuru portalı turnaportal.ua.gov.tr üzerinden ilana çıkmış bulunmaktadır. Başvurular ilgili sayfa üzerinden çevrimiçi olarak alınacaktır.

Başvuru sayfasında bulunan ve başvuruya açık olan ilanlarımız aşağıdaki gibidir.

1- Hamad bin Khalifa University (Katar) Personel Ders Verme Hareketliliği-Orman Endüstri Mühendisliği

2-  American University of Beirut (Lübnan) Personel Ders Verme Hareketliliği-Orman Mühendisliği

3-  Stellenbosch University (Güney Afrika) Personel Ders Verme Hareketliliği- Orman Mühendisliği

4- Azerbaycan Technical University (Azerbaycan) Personel Eğitim Alma Hareketliliği- Dış İlişkiler Ofisi

NOT: KA171-2023 Proje başvuruları sonucunda hibe almasına rağmen henüz kurumlararası ikili anlaşma imzalama süreci tamamlanamamış projelerimiz mevcuttur. İkili anlaşmaların yapılması için gerekli yazışmalar yapılmış olup, karşı kurumlardan dönüşler beklenmektedir. İmza süreçleri tamamlandıktan sonra söz konusu projeler için de ilana çıkılacaktır. İlgili akademik personelimizin bilgilerine sunarız.

01 Nisan 2024