logo
ERASMUS OFİSİ
Erasmus+ Yararlanıcıları Türk Hava Yollarıyla ile İndirimli Uçuyor

Erasmus+ programından aldığınız hibeler kapsamında yapacağınız uçuşlarınızda ekstra indirim ve fırsatlardan yararlanabilmeniz için Türk Hava Yolları ile Türkiye Ulusal Ajansı arasında işbirliği protokolü imzalanmıştır.

Bu çerçevede, yararlanıcısı olduğunuz Erasmus+ ve Avrupa Dayanışma Programları projeleri kapsamında Türk Hava Yolları ile gerçekleştireceğiniz yurt dışı uçuşlarınızda yakıt ve vergiler hariç net bilet fiyatı olan “baz ücret” üzerinden %15 oranında bilet indirimi hakkına sahip olabilirsiniz.

Kampanya, yurt dışına çıkış ve yurt dışından dönüş için kullanılacak iç aktarma uçuşları dâhil olmak üzere tüm biletleri kapsamaktadır. Çift yönlü ve tek yönlü bilet alımlarını içeren kampanyada, tek yönlü bilet alımlarınızda Türkiye’den yurt dışına gittiğiniz havalimanı ile yurt dışından Türkiye’ye döndüğünüz havalimanı birbirinden farklı olduğu durumlarda da aynı şekilde indirimler geçerlidir. Ayrıca, bu işbirliği çerçevesinde tüm uçuşlarınızda geçerli olmak üzere toplamda 40kg bagaj hakkı da elde edebilirsiniz.


Daha fazla bilgi için Türkiye Ulusal Ajansı sayfasını inceleyebilirsiniz: tıklayınız (bk. bireysel yararlanıcılar).

07 Aralık 2022